De juiste kapper vinden

Barber Rotterdam

 

Het is niet makkelijk om de juiste kapper te vinden. Kapperszaken zijn zeldzaam. Iedereen lijkt een andere mening te hebben over de beste barber. Van watne tot piket barbershops hebben vaak een andere kijk op wat een barber is. Er zijn verschillende soorten kapperszaken. Er zijn er die stand alone zijn, terwijl anderen splitters zijn die de taak verdelen tussen een hoofdbarbier en een paar salons.

Als je op zoek bent naar een kapperszaak, zijn er verschillende dingen die je moet overwegen. Welke visie heb je op deze winkel. Om de beste kapperszaak te vinden is er de focus op u, de klant. Ben je ooit in een kapsalon geweest waar geen persoonlijke service was – de stylist, de colorist en de persoon die het haar knipt kregen hun eigen ruimte? U kunt naar binnen lopen en naar buiten gaan met een idee van hoe de zaak van binnenuit wordt gerund. Van buitenaf zie je dat de stylist het makkelijker probeert te maken met het gereedschap dat hij gebruikt. Hetzelfde kan gezegd worden van een kapperszaak. De kapper zal proberen zijn werk gemakkelijker te maken door beter gereedschap te gebruiken. Als je erover nadenkt, is naar de kapper gaan of een kleurtje krijgen niet echt een moeilijke taak. Je hoeft het je alleen maar voor te stellen – alles wat je nodig hebt is een kam, een schaar en een scheermes.

Het is echter goed dat u een stylist kiest die niet alleen vakbekwaam is, maar die u ook informatie, opleiding en ervaring geeft. Bovendien, een goede stylist is niet alleen goed in het knippen van haar. Sommige stylisten zijn er geweldig in geworden, en sommige stylisten doen het gewoon graag. Wil je precies zijn? Geen zorgen, stylisten houden van oogkleppen. Soms is een haar colorist, ook wel een haar colorist/colorist genoemd, een persoon die gespecialiseerd is op haarkleur. Zij kleuren het haar om de toon van een kleur te versterken. Heb je helder en vies haar? Geen probleem, kleur je haar en geef het een gloed met behulp van chemicaliën die het glanzen en geeft het een unieke look.

Als u een andere stylist wilt vinden die uw haar verzorgt en u de look geeft die u wilt, moet u het hem/haar vragen. Zoek professioneel salonadvies over waar je stylisten kunt vinden en kijk in welk gebied de meeste vraag is. De top mix- shops trekken klanten aan op basis van a) hun reputatie b) hun uiterlijk. Je kunt dus beter op zoek gaan naar een stylist die bekend is met het haar dat je wilt en je kapsel. Zelfs als je ze niet kent, kennen ze de eigenschappen van je haar, zoals kleur, textuur enz. De meeste stylisten wonen in gebieden waar ze meestal zullen werken met mensen die hetzelfde haartype en gezichtsvorm hebben als zij. Dus, ze hebben een vrij goed idee over je haar, en kan dienovereenkomstig kiezen hun kapsel.

Als uw stylist goed is in haarknippen en de eigenschappen van uw haar kent, kan hij/zij u een look geven die het beste bij uw haartype en styling past. Dit is ook een geweldige manier om tijd aan je haar te besteden, en je komt er op je best uit. Als je gaat voor een totaal nieuwe look, dan is het ook goed om een soortgelijke stijl als je favoriete beroemdheid te kiezen. Dan kun je de stylist vragen om je haar in dezelfde stijl te knippen.

Zodra je een stylist hebt gevonden die je bevalt, zal hij of zij je kunnen vertellen over alle voorzorgsmaatregelen die hij of zij kan nemen om ervoor te zorgen dat je haar er gezond en levendig uit blijft zien. De kapper zal je ook adviseren over welke kleurchemicaliën de kapper voor je zal gebruiken, en welke je moet vermijden. Hij of zij zal het ook hebben over föhnen en stylen, die uw haar verder kunnen uitdrogen en beschadigen.

De kapper moet u een schriftelijk onderhoudsplan voor uw haar geven. Dit is nodig omdat er bepaalde dingen zijn die uw haar beschadigen die u misschien niet verwacht, en omdat veelvuldig knippen en stylen de haarschacht beschadigt. U moet er dus voor zorgen dat u uw haar met de juiste producten en verzorging onderhoudt.

 

LEES MEER : 

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.