De juiste nagelstudio

 

Nagelstudio Zwijndrecht

Nagelstudio Zwijndrecht

De nagelvorm hangt af van het type persoon dat u bent. Als u behoort tot het type mensen die hun nagels graag kort en stevig houden, moet u een nagelvorm kiezen die bij deze eigenschap past. Behoort u tot de categorie van mensen met een dikke huid die veel tijd buiten doorbrengen, dan moet u uw nagels zo vormen dat ze dunner en ronder lijken. Als je natuurlijke nagels enigszins krullen, dan moet je ze zo recht maken dat ze er slank uitzien. Tot slot, als je nagels te groot of te klein zijn, dan kun je ze altijd knippen, zelfs als je in een langzaam tempo werkt. Het minimaliseren van de grootte van de nagels is ook belangrijk omdat de nagels van sommige mensen dikker en langer kunnen worden.

De vorm van je nagel hangt af van de kant van je pik, die anders is dan het midden. Als u linkshandig bent, kunnen uw nagels vanaf de basis tot aan de punt langwerpiger zijn. Bij sommige korte mensen kunnen de nagels niet lang genoeg zijn om dingen vast te pakken en vast te houden. Mensen die veel tijd besteden aan het verzorgen van hun nagels, ontwikkelen een kunst van het zorgvuldig afsnijden van het kleinste, kleinste beetje overtollig materiaal.

Uw nagel kan roze, groen, bruin, zwart of geel zijn. Deze kleuren zijn combinaties van rood, groen, blauw en zwart. Er zijn verschillende categorieën voor elke kleur. Vergeet niet de kleur te kiezen die goed bij uw huidskleur past, anders bereikt u uw doel niet. Als je geen idee hebt in welke categorie je valt, kun je je nagels altijd indelen in een van de volgende groepen, gebaseerd op hun kleur:

ingedeeld op kleurnummer:

Rood, oranje, geel en paars worden gecombineerd.

Blauw en rood zijn gecombineerd.

Geel en groen zijn gecombineerd.

Paars en oranje zijn gecombineerd.

Zoals ik al eerder zei, elke kleurlijn heeft een specifiek doel. Beschouw dit als een inleiding op het onderwerp van kleur selectie, specifiek bij het kiezen van een nagel kleur.

Het tweede deel van nagel kleur selectie is het beslissen van de kleur voor die twee categorieën (gerelateerd aan kleur # 1).

Tips voor nagelkleur selectie als je nog nooit hebt nagedacht over het dragen van nagellak of als je onzeker bent over welke kleur het beste bij je past.

Als je op zoek bent naar een specifieke kleur nagellak, wil je er zeker van zijn dat de kleur die je kiest een compliment is voor je huidskleur en oogkleur.

Als u niet zeker bent over de kleur die u kiest, dan kunt u het advies van een professionele nagelstyliste vragen.

Als je een beginneling bent op het gebied van nail art, dan kun je altijd een professional vragen om je te helpen de juiste kleur te kiezen.

gebaseerd op kleur nummer:

Rood is de nummer één kleur voor vrouwen.

Geel is de nummer twee kleur en ook een trendy alternatief voor sommige vrouwen.

Blauw is een klassieker en een favoriet van de oude school.

Groen is de nieuwste toevoeging aan de hitlijst van nagelkleuren.

enzovoort.

Als laatste punt, moet je altijd in gedachten houden dat wat je draagt laat zien wie je bent. Als je een zakenvrouw bent, dan moet je waarschijnlijk een kleur kiezen die succes suggereert. En als je een vrouw bent die op straat gekleed gaat, dan moet je een kleur kiezen die je gevoeligheid het beste weergeeft.

De keuze van de juiste nagelkleur moet gebaseerd zijn op je kleur. Dus, als je een brunette bent, moet je een echte rode kleur kiezen (niet een tint rood die koel of smaragdgroen is).

Echte rode kleuren hebben een oranjeachtige tint. Deze tinten rood zijn perfect voor dames met een donkere huidskleur. Bijvoorbeeld, smaragd, warm oranje, goud oranje, en diep paars.

Als je daarentegen blond bent, kun je echte groene tinten dragen.

Blondines hebben ondertonen in blauw en kunnen echte paarse tinten dragen.

U kunt de principes van kleurkeuze ook toepassen op uw haarkleur. Bijvoorbeeld, als u een roodharige bent, kunt u kiezen voor auburn tinten.

Mensen met een bleke huid kunnen alle tinten rood dragen.

Kortom, er zijn veel verschillende tinten rood. U kunt de juiste voor u kiezen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.