De voordelen van Aloë Vera

Foto Van Groene Aloë Vera Planten

Als je er nog nooit van hebt gehoord, is aloë het sap/sap van een plant die een gelachtige substantie produceert, gemaakt van een substantie die gelans wordt genoemd. De aloë vera plant wordt al eeuwenlang door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt als vochtinbrengende crème, om kleine snijwonden, wonden en brandwonden te behandelen.

De gel van deze plant gaat, zoals alle goede dingen, heel snel slecht. Maar als je de puurste vorm koopt, kun je veel voordelen van de aloëplant krijgen en gewoon een beetje aandacht besteden aan een goede verzorging van deze plant.

Dus waarom niet gewoon beginnen met het kopen van het pure aloë vera-sap dat u op internet kunt vinden. Het is de beste puurste vorm die je kunt krijgen.

Als je de vloeibare aloë vera gaat kopen, zorg er dan voor dat het in een spuitfles zit, zodat je niet veel water gebruikt. Soorten vloeibare aloë vera zijn: sprays, crèmes, lotions.

Laten we eens kijken welke voordelen u kunt behalen door deze natuurlijke remedie op te nemen in uw dagelijkse schoonheids-/huidverzorgingsroutine:

Zonnebrandbehandeling: het is zo'n snelle behandeling dat het pijnloos is. Niet alleen dat, maar je krijgt deze plant ook in je plaatselijke supermarkt! Het wordt een actieve koninklijke wortel of arbutine genoemd. Hoewel het niet gemakkelijk te vinden is in de gemiddelde supermarkt, kan het met een beetje moeite worden bereid.

rimpels vervagen: er zijn tal van verwijzingen naar wetenschappelijk onderzoek waaruit blijkt dat deze gel effectief is in het vervagen van die vervelende lijntjes die het gevolg zijn van zonnebrand. Het wordt de "lunchtime cream" en "owl secret" -behandeling genoemd omdat het ervoor kan zorgen dat rimpels binnen enkele uren na dagelijkse toepassing verdwijnen.

Helpt bij het wegwerken van rimpels: de anti-rimpel eigenschappen zijn geweldig voor het wegwerken van rimpels die moeilijk te verwijderen zijn met normale middelen. Omdat deze fijne lijntjes en rimpels worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon, is de kans groter dat je huid vroegtijdig veroudert en zijn die lijntjes en rimpels gemakkelijker te zien. Niet alle rimpels kunnen door deze behandeling worden verwijderd, maar het helpt wel om de look en feel van uw huid te verbeteren.

Verbetert de gezondheid van de huidcellen: het werkt ook om de bloedplaatjes te normaliseren, rode of onregelmatige bloedcellen te verwijderen en resulteert in een verbeterde en gezondere gezondheid van de huidcellen. Wanneer dit gebeurt, is de kans groter dat recente schade aan uw huidcellen ongedaan wordt gemaakt.

Ziekteresistentie: dankzij deze gel hoeven mensen die aan verschillende soorten dermatitis lijden niet in stilte te lijden. In plaats daarvan kunnen ze genieten van de voordelen die blootstelling aan de zon met zich mee kan brengen. Als u lijdt aan of herstellende bent van chemotherapie, kan dit een geweldige manier zijn om uw immuunsysteem en een gezondere algehele gezondheid te stimuleren.

Dus de volgende keer dat u deze koele en kalmerende gel op uw gezicht aanbrengt, zult u merken hoeveel gezonder uw huid eruitziet en aanvoelt. Deze gel is ook geweldig voor het verminderen van de pijn en het ongemak dat vaak gepaard gaat met puistjes en andere puistjes. Dus wat uw huidprobleem ook is, het gebruik van deze gel kan u helpen een gezonde huid te krijgen die er geweldig uitziet!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.