Hoe bepaal je de perfecte wenkbrauwtoon

Wenkbrauwen Veenendaal

 

Het bepalen van de perfecte wenkbrauwvorm voor jou is een proces dat geduld vergt, nietwaar? Nog voor we 40 zijn, hebben de meesten van ons een vrij goed idee van wat we voor onze wenkbrauwen wensen. De wenkbrauwen zijn eigenlijk het meest kleurrijke deel van het gezicht omdat er zo veel haar overheen zit. De wenkbrauw bestaat eigenlijk uit vele, vele kleine haarzakjes. Elk van deze kleine haarzakjes krijgt voedingsstoffen van het bloed dat het voedt. Het haar van de wenkbrauw wordt eigenlijk geconditioneerd door de voeding die het uit het bloed krijgt. Deze kleine haartjes worden dan door de huid naar buiten geduwd en platgedrukt, zodat we uiteindelijk een kale plek krijgen. Dit gebeurt eigenlijk bij iedereen wel eens. Hoe gebeurt het? Hoe oud je ook bent, de natuurlijke veroudering scheurt aan de bindingen van de huid die het haarzakje op zijn plaats houden. Deze bindingen zorgen ervoor dat het haar niet wegzweeft en aan de andere kant een paardenstaart vormt. Uiteindelijk is het enige wat dit probleem kan verhelpen een wenkbrauwlift.

Bij de wenkbrauwlift maakt de chirurg een kleine incisie in de hoofdhuid, meestal net na de haarlijn, om het haar van boven de huid te verwijderen. Zodra de incisie is gemaakt, trekt de chirurg het haarzakje eruit. Het wordt een wenkbrauwlift genoemd omdat de arts een deel van het haarzakje in zijn eigen weefsel – zijn eigen hoofdhuid – implanteert. En het duurt meestal een tot twee uur om de procedure te voltooien.

Er zijn twee soorten liften die mensen kunnen krijgen. De ene is de open wenkbrauwlift; de andere is de endoscopische wenkbrauwlift. Bij de eerstgenoemde procedure wordt bloed en een ader in de hoofdhuid onder de huid ingebracht. Terwijl bij de laatste bloed wordt afgenomen en andere kleine incisies en insnijdingen onder de huid van de hoofdhuid worden gemaakt. In plaats van dat de hoofdincisie in de hoofdhuid wordt gemaakt, wordt een wenkbrauwlift uitgevoerd. Het betekent alleen dat de huid tegen het haar omhoog wordt getrokken om het voorhoofd aanzienlijk strakker te maken.

Het is belangrijk op te merken dat mensen die dit soort ingrepen ondergaan, geacht worden het risico te lopen een bijwerking te krijgen. Het risico is over het algemeen zeer gering, maar het kan niet volledig worden uitgesloten. Het gebeurt niet onmiddellijk na de operatie. Het kan tot een jaar duren en het kan zijn dat u nog een operatie moet ondergaan om het te verhelpen als u zelfgenoegzaam bent geweest over uw haarverzorging.

Het is ook mogelijk dat u een cosmetische ingreep ondergaat en daarna het haar krijgt dat u altijd al wilde. In sommige gevallen kan het natuurlijke haar dat u altijd al wilde teruggroeien nadat Botox de truc heeft gedaan. Wat u kunt verwachten hangt af van de vaardigheid van de arts die de operatie uitvoert. U kunt ook tijdelijke bijwerkingen ondervinden van het uittrekken van uw haar.

DeDA heeft de operatie in 2009 goedgekeurd. Zij stelt enkele regels vast voor medische noodzaak. Er staat in dat voor electieve cosmetische ingrepen een aanbeveling van een arts nodig is, en dat deze ingrepen daarom door een gekwalificeerde medische professional moeten worden uitgevoerd.

De grootste misvatting die mensen hebben over Botox is dat het veel pijn veroorzaakt. Zeker, het kan scherp zijn en het kan een beetje pijn doen, maar het is niets vergeleken met een facelift of een andere chirurgische ingreep. De meeste mensen hebben alleen een licht gevoel of roodheid. Dat kan licht zijn of misselijkheid veroorzaken, maar het verdwijnt binnen een paar dagen.

Volgens de American Society of Plastic Surgeons heeft slechts ongeveer 1% van de mensen een positieve ervaring met Botox. Zelfs dan kunt u er problemen mee krijgen en er misschien niet mee overweg kunnen. Als u bijvoorbeeld zwanger bent of borstvoeding geeft, kunt u een paar dagen pijn en blauwe plekken hebben en jeuk en zwelling. Als u dan langs de kant moet gaan liggen, is er niet veel om te voorkomen dat de naalden u weer hoofdpijn bezorgen.

Een ander pluspunt van een operatie van dit type is dat u het als uw eigen vuller kunt doen en dat u het in het kantoor van de arts kunt doen. Een ingreep van dit type kost ongeveer 3.000 tot 5.000 dollar of meer als u het bij een dermatoloog koopt. Het is mogelijk om het zonder een arts te laten doen. Ik denk dat het poliklinisch proberen de beste manier is. Er is niet genoeg verdoving en genezende zenuwen zijn niet gebruikelijk,” voegde hij eraan toe.

 

LEES MEER : 

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.