Hoe je haar groter te laten lijken

Highlights Amsterdam

 

Kies er een die ook bij de rest van je haar past!

Het evenwichtige korte kapsel is terug. De klassieke bob doet zijn werk weer. Als je fijn steil haar hebt, zal een pixie je een lossere look geven, en als je dik, golvend haar hebt, is een shaggy stijl geweldig voor jou. Je kunt je uitleven met kleur. Als je een blonde bob hebt, kun je veilig grijs kiezen.

Nogmaals, als je fijn of krullend haar hebt, blijf dan bij veilige kleuren. Blijf bij blond als je fijn steil haar hebt. Niet-melanine kleuren zullen je niet genoeg laten zien.

Volg de trend niet. Dit jaar is de pixie terug, maar hij is bijgewerkt. De pixie is korter en heeft betere franjes. Je kunt ook plezier beleven aan een pixie, door een kapsel te kiezen dat de aandacht vestigt op de ogen in plaats van op de oren.

De shag is er al eeuwen. Perfect om sierlijk ouder te worden. De shag is kort aan de achterkant en wordt langer aan de voorkant. Je kunt de achterkant laten scheren, of het laten zitten, maar het is verstandig om te kiezen voor de cleane look.

Nogmaals, blijf bij veiligere kleuren. Voeg wat highlights toe als dat is waar je naar streeft. Maar vergeet niet dat je kleur in je haar moet hebben als je voor een natuurlijke look gaat, anders ziet het er vals uit.

Dit jaar is je haarkleur belangrijk. Als je fijn steil haar hebt, is blond de beste keuze. Maar als je mooi steil haar hebt, kies je misschien liever voor een pixie. Dit komt omdat pixie-kapsels de aandacht vestigen op de haarlijn. Als je echt haar hebt, ga dan voor een stijl die baat heeft bij een kleur over de hele lengte, of misschien wat tongen.

Laat je opnieuw knippen. Tenzij u jaren in de zon hebt gelegen, hebt u misschien een knipbeurt nodig. Zo verlies je niets van je eigen natuurlijke haar. Maar als u op zoek bent naar iets funky en leuks, kunt u in plaats daarvan besluiten om de stijl van een andere vrouw te kopiëren.

mijn

Het model bekend als Gelie Brown ontwierp en lanceerde Gelie al in 1976. Gelie Brown is nog steeds actief in de mode-industrie en publiceert boeken over design. Gelie heeft onlangs een met gel gevulde shampoo geïntroduceerd die de markt zeker zal veroveren! Gelie Brown Shampoo is gestyled volgens de lijnen van het vintage Bobbie kapsel. De uiteinden zijn opzij gezet en het haar is verdikt en verlengd tot ongeveer 75% van de oorspronkelijke lengte. Om er echt goed uit te zien, laat uw stylist uw haar in een rechte lijn knippen met een scheermes. De lijn mag niet meer dan een derde van elke hoek zijn.

kop op!

Nooit bang voor verandering, besloot Gelie deze klassieke stijl een beetje te tweaken om de look van het jaar op te frissen. De originele bob stijltang is korter en flirterig, en wordt geleverd met een keuze uit drie verschillende maten van messen. Het originele ontwerp heeft een afgeronde metalen plaat voor styling met warmte. De nieuwere Gelie heeft een ongepolijste plaat en een automatische uitschakeling. Maak je geen zorgen, het zal niet opwarmen zoals een gewone metalen plaat. Gelie is ook licht van gewicht. Je zult het niet lang vinden, hoewel het wordt aanbevolen om het in de zon te dragen om je haar te beschermen tegen beschadiging. Het nieuwe Gelie-ontwerp is breder en platter dan het origineel, en u kunt er gemakkelijk mee rondlopen. De nieuwe stijl is perfect voor iedereen met natuurlijk krullend of golvend haar.

Een beroemdheid is vaak het gezicht geworden van een nieuw parfum. Met zoveel merken parfums, is er zeker een geur die u aanspreekt. Als je erover nadenkt, is er niets frustrerender dan een warenhuis binnen te lopen en te hopen op het beste. Er zijn echter verschillende keuzes van geuren voor u om te overwegen.

texturizing spray

Als je normaal, fijn of dun haar hebt, is shapen een geweldige manier om je haar er minder slap uit te laten zien. Mensen met fijn haar hebben vaak minder tijd om hun haar goed te stylen zodat het er aantrekkelijk uitziet. Natuurlijk zijn er momenten dat ze het moeilijk vinden om de moed bij elkaar te rapen of hun haar gewoon niet uit de paardenstaart kunnen krijgen voor die dag. Een manier om jezelf de illusie te geven dat je fijn haar hebt is door texturiserende spray te gebruiken.

texturizing spray is als a++++++++ + . Het neemt normaal haar en maakt het rekbaar en iliacciaal. Deze dikke textuur geeft de illusie van haar iliaccent. De wrijving op het haar wordt veroorzaakt door de chemische stof, niet door de kam.

mechanische aanpak. Tenslotte wordt het wrijven gedaan op nat haar dat gedroogd is. Door deze aanpak lijkt het haar dikker, niet dat het tegen elkaar wrijft.

 

LEES MEER : 

Balayage Amsterdam 

Keratine behandeling Amsterdam 

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.