Hoe kies je het juiste haar

Baardwax Rotterdam

 

Groepsbehandeling wordt aangeboden in al onze salons. Heeft zijn eigen shampoo, conditioner, föhn en strijkijzer en heeft zelfs zijn eigen stylingproduct. Groepsstyling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Meestal is een basisgroep geschikt voor een verjaardags- of bruidsgroep. Zoals een heel bruidsfeestje, een moeder met haar kinderen, een paar meisjes voor een mannelijke vriend of iets dergelijks.

Onze stylisten zijn zeer ervaren en kunnen bijna elke stijl uitvoeren. In feite hebben ze een bredere kennis over verschillende stijlen omdat ze die al jaren doen en ze weten precies hoe elk haartype gestyled moet worden. En omdat ze bij een gerenommeerde spa werken en alle spanning hebben gezien die komt kijken bij het maken van een professionele style, zullen ze hun best doen om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden naar buiten loopt.

Beginnen bij het begin

Het eerste wat je moet doen is weten welk kapsel werkt met je gezicht. Elk gezicht is anders en kan het best werken met de vorm van het gezicht. Grote, ronde gezichten zullen het goed doen met losse bewegingen, terwijl hartvormige gezichten het best passen bij een bob in een hoek. Vierkante gezichten brengen de ogen naar voren met gelaagdheid en zachtheid. Nadat je hebt uitgezocht welk gezicht het beste bij je past, kun je gaan uitzoeken naar welke barber je het beste kunt gaan. Het is beter om naar een barber te gaan die ervaring heeft met de stijl die je wilt.

Ken je haar

Elke persoon is anders en heeft zijn eigen haartype. Sommigen hebben droog haar en anderen hebben vet haar. Sommigen hebben kleur en anderen niet. Als je niet weet wat voor haartype je hebt, kun je het aan een vriend of buurman vragen. De laatste stap in het kennen van uw haar is het kopen van shampoos en conditioners die werken met uw haar. Elke Barber zal andere voorkeuren hebben. Probeer uw persoonlijkheid te weerspiegelen bij het kiezen van shampoos en conditioners. Als u bijvoorbeeld een meisje bent met pluizig haar, wilt u misschien shampoos kopen die uw haar minder pluizig maken.

kies uw stijl

Nadat u een barber hebt gezocht en gevonden die volgens u geschikt is voor u, moet u een stijl kiezen. Het beste deel hier is om te kiezen een stijl die past bij uw persoonlijkheid. Als je een meisje bent dat veel onderweg is en altijd als een verwende kat naar haar werk gaat, kies dan een stijl die bij die look past.

het blootleggen van de stijl

Zodra u uw haarstijl hebt gekozen, wilt u weten hoe u het moet onderhouden. Als je lang haar hebt, zorg er dan voor dat je je haar van onder naar boven borstelt en gebruik maakt van hoogwaardige stylingproducten. Als je kort haar hebt, wil je een kwaliteitsshampoo en -conditioner gebruiken die ontworpen zijn om je haar fris te laten ruiken. Blijf weg van goedkope shampoos die agressieve detergenten of chemicaliën bevatten die op je haar gaan zitten en het door de hoofdhuid jagen. Als het zowel in de shampoo als op je haar zit, zal het de aandacht vestigen op beide, waardoor het er slechter uit zal zien. Er bestaan prachtige producten die de schade kunnen herstellen die deze industrie heeft aangericht, en als je het geld ervoor over hebt, zijn deze zeker de moeite waard.

haar zonder leven

het niet gebruiken van de juiste styling tools

mengen en matchen van haarkleur

het gebruik van goedkope haaruitrusting

onbeschermd haar hebben tegen de zon

overmatige hitte van krultangen en steiltangen

af en toe gebruik van een föhn

occasioneel gebruik van een stijltang (stijltang is een ander woord voor het gebruik van een stijltang met platen die licht gebogen zijn zodat ze kunnen worden gebruikt om het haar om te slaan en het haar niet te verbranden)

Borstel je haar niet te hard, want dat kan de lokken beschadigen.

Gebruik geen borstel op nat haar, want dan breekt het.

Gebruik conditioners om het vuil uit je haar te spoelen.

Wacht tot je haar natuurlijk droog is in plaats van een föhn te gebruiken. Bovendien is aan de lucht drogen zachter en kost het minder tijd.

Ga om 22.00 uur naar bed en sta om 7.00 uur op.

Neem vitaminesupplementen als je je moe voelt.

In plaats van shampoos en conditioners te gebruiken, kunt u haarsupplementen gebruiken. Maar deze moeten gemaakt zijn van natuurlijke kruiden en u moet het etiket zien voor de ingrediënten.

Gebruik geen haarstylingproducten die uw haar kunnen beschadigen. Je kunt wel haarproducten gebruiken die alleen de haargroei bevorderen.

Gebruik een zijden sjaal om je haar vast te binden.

 

LEES MEER : 

Barbier

Men only barbers

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.