Hoe vind je een goede kapsalon

Kapsalon Rotterdam Centrum

 

Zoals eerder gezegd, heb je waarschijnlijk een dieet dat veel koolhydraten, vetten en eiwitten bevat. Enkele goede voedingsmiddelen voor goed haar zijn bananen, aardappelen, wortelen, yoghurt en nog veel meer. Intussen zijn eiwitten goed voor het haar in de hoeveelheden vis, Hello Kitty, tofu en mager rundvlees. Het belangrijkste om te onthouden is dat al deze voedingsmiddelen overal om ons heen verkrijgbaar zijn. Als je iets ziet wat je lekker vindt, kun je je schoonheidsspecialiste vragen je te vertellen wat het voor voedingswaarde heeft.

Een van de beste manieren om een goede salon te vinden is het aan je vrienden te vragen. Vraag hen waar ze heen gaan voor hun haarverzorging en ze zullen je waarschijnlijk de schoonheidssalon naast de deur vertellen. Vrij snel nadat je hun aanbevelingen hebt gevraagd, zul je je echter realiseren dat er veel meer kapsalons zijn dan alleen de kapsalons die ze hebben genoemd. Het volgende wat je dus moet doen is een salon vinden die goed bij je past.

Wacht! Er is meer! Misschien wil je nadenken over wat je in een salon wilt hebben. Tegen de tijd dat je klaar bent met zoeken, heb je een lijst met kleine suggesties. Dit kan als een verrassing komen voor u, maar een goede reputatie is de belangrijkste soort criteria voor het kiezen van een salon. Wanneer u een salon bezoekt, wilt u naar buiten lopen met al uw geld in de hand. U zult uw lijst met vragen voor de stylisten en misschien vind je jezelf vragen dingen die je nooit gedacht dat je zou vragen. Nogmaals, het is het beste om een lijst met vragen op te stellen die alleen voor de stylist bestemd zijn. Wat zijn hun verantwoordelijkheden? Wanneer word ik verwacht ze te zien? Wat zijn hun kwalificaties? Vraag dan of ik in staat ben om de dingen die ze zeggen te moeten weten.

Vragen is een goed begin, maar de prioriteit is nu om te horen wat de stylisten zeggen. Het is waarschijnlijk dat ze niet alles hebben gehoord wat ze zeggen tijdens het consult. Sommigen hebben het werk misschien wel van dichtbij gezien, maar kunnen er zelf niets over zeggen. Het is mogelijk dat sommigen van hen een andere mening hebben dan jij. Het is prima om deze informatie met de stylist te delen, het is niet belangrijk om elk beetje informatie dat je hebt met elke stylist te delen, maar het is wel belangrijk om te weten of je iets gaat zeggen of niet. Als je niet zeker weet of de uitspraken van een stylist voor de camera of off the record twee appels zijn uit een menu van mogelijkheden, is het veilig om tegen de stylist te zeggen dat je graag met hem wilt werken.

Een laatste ding dat ik uit eigen ervaring wil opmerken is het gebruik van foto’s door de stylist. Het is een zeer effectief hulpmiddel als je in staat bent om dagelijks foto’s van je haar te laten maken door een artiest. Als je dat niet kunt, leer ze dan te bevriezen en mee te nemen, zodat je ze later kunt bekijken. Het is verbazingwekkend wat je over je eigen haar te weten kunt komen door naar een paar foto’s te kijken.

Voor degenen die hun haar kleuren, weet hoe belangrijk het is om te kijken naar je haarkleur geschiedenis. Door dit te doen kunt u uw stylist vertellen of u door moet gaan met afspraken (inval extensies, opnieuw olie behandelingen, enz.) Of als u op een zonnige dag moet gaan en uw kleuren niet moet laten doen. ruim eventuele gemiste kansen voor een kleurcorrectie op.

 

LEES MEER:

 

Kapper Rotterdam centrum

Herenkapper Rotterdam centrum

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.