Hoe werken zonnebanken?

En het is meestal de UVB waar we ons op richten. Het is de "bruiningsstraal", die ervoor zorgt dat je er zo geweldig uitziet. Wanneer de UVB-stralen je huid raken, verandert je huid van kleur. Dus als we onze huid niet beschermen, voordat we het weten, hebben we onze huid beschadigd en blootgesteld aan de mogelijkheid van verbranding. Zonnebrand is een verbranding van de huid die het gevolg kan zijn van blootstelling aan de ultraviolette stralen van de zon.

Hoe werken zonnebanken?

Zonnebanken werken dankzij een apparaat dat een filter wordt genoemd. Eigenlijk zijn er twee filters die je zonnebanken gebruiken. De ene is een glasfilter en de andere is een laserfilter. Het voordeel van een laserfilter is dat het beter aansluit bij de golflengte van de zon.

Als gevolg hiervan worden UVB-stralen met een kortere golflengte uitgefilterd. Het glazen filter blokkeert de langere UVA-stralen.

Hoe werken ze?

UVA-stralen zijn afkomstig van de zon. Het zijn de stralen die zonnebrand veroorzaken.

Deze geven meer UVA-stralen af ​​in vergelijking met UVB-stralen.

UVB wordt uitgefilterd door onze menselijke huid. Afhankelijk van de gevoeligheid van de huid kan deze deze UVA-lichten verdragen. Als je huid ze niet verdraagt, moet je overstappen op een sunless tanning lotion met een langere golflengte.

Verspil dus geen tijd en geld aan ligbedden. Word het zomermodel voor dode huidzorg in je leven. Maak zonnebank onderdeel van je dagelijkse routine. Elke dag moet je doel zijn om een ​​mooie, egale kleur te krijgen. En als het je lukt om die perfecte kleur te krijgen, vergeet dan niet om ervoor te zorgen, want dan ben je het gesprek van de dag!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.