How to Hide a Tattoo

Wenkbrauwtrends zijn in de loop der jaren nogal veranderd. Ooit verwijderden vrouwen al hun gezichtshaar volledig. Vandaag de dag is de trend vooral aan de behoudende kant. Iedereen ziet er goed uit met verzorgde wenkbrauwen.

Om de perfecte wenkbrauw te vinden, kijken stylisten naar de afstand tussen de tint van je haar en de vorm van je gezicht. Je wenkbrauw mag nooit te donker of te licht zijn. Kies er een die bij je kaak en je jurk past.

De stylist markeert de plaats van je wenkbrauw op je gezicht en gebruikt een stijltang om de haarlijn te tekenen. Sommige haartjes brand je weg en andere moeten de lijn verlaten, maar het basisidee is er.

Veel schoonheidsspecialisten bieden een basiscursus aan in de plaatselijke salon. Dit omvat het wassen en föhnen van het haar. Het markeren met pigment is belangrijk omdat het de stylist laat zien waar hij de wenkbrauw moet verankeren. De meeste van hen baseren hun werk op de saaie ronde regel.

Geef de stylist een kleine fooi en laat het ijzer staan waar "sesam" of "olijfolie" staat om het beste resultaat te krijgen. Als je nog nooit je wenkbrauwen hebt laten tatoeëren, moet je daar misschien nog eens over nadenken.

In de Verenigde Staten komt een artiest niet altijd uit een salon. In plaats daarvan rijd je misschien naar een schoonheidsspecialiste die het werk in haar eigen huis uitvoert. Sommigen van hen zijn uitgerust met een doe-het-zelf-kit die ze thuis kunnen gebruiken.

Als je niet zeker bent over het laten tatoeëren van je wenkbrauwen, kijk dan of een plaatselijke visagist het wil doen. Als je er huiverig voor bent om een vreemde deze taak op je gezicht te laten uitvoeren, ben je misschien opgelucht te weten dat het niet nodig is om een vreemde mee te nemen.

Als u het liever zelf doet, kunt u misschien een paar vrienden bellen en met elk een gesprek hebben. Er is geen raketgeleerde nodig om deze tijdelijke tatoeages te zetten.

Eens je een technicus hebt uitgekozen, zorg er dan voor dat je naar de winkel van deze persoon gaat voor je aan de procedure begint. Dit zal ervoor zorgen dat jij en de stylist een prettige relatie hebben. Het vlechten en kleuren zal moeten worden voltooid in de winkel van de colorist, dus als je het niet leuk vindt, moet je ze naar een andere winkel brengen.

Als dit klaar is, zal de artiest je een proeflapje geven. Dit is belangrijk zodat je er zeker van kunt zijn dat je geen hormonale problemen krijgt na de procedure. Noteer ook de datum van de afspraak als je van plan bent meer dan één procedure te doen.

Ten slotte zullen jij en de stylist moeten beslissen wat de beste manier is om de tatoeage te verbergen. Je zult moeten denken aan huishoud make-up, dus als je make-up opdoet voor de tatoeage, zal de tatoeage nog steeds zichtbaar zijn.

Er zijn ook een paar goede concealers die je kunt gebruiken, maar die zullen dan wel speciaal hiervoor gebruikt moeten worden.

Als je de tijd hebt, deel je geheim dan met een make-upmaatje. Of, beter nog, bel elk geheim genootschap inixie fortuin en vraag of ze weten of ze kunnen helpen. Vrienden en familieleden die hun ogen open houden zijn de beste mensen om om verwijzingen te vragen.

Een andere manier om een tatoeage of meerdere tatoeages te verbergen is met haarverf. Verf je haar platinablond of zwart en je tatoeages zullen lichter zijn. Zwarte kleurstof zal je tatoeage ook beter verbergen dan andere kleuren, maar wees voorzichtig als je de doe-het-zelf aanpak eerder hebt gehad.

Helaas geeft niemand graag toe dat hij iets heeft laten doen, dus blijf voorlopig rustig zitten, neem je medicatie en probeer te genieten van je vooruitgang.

Tot slot, alleen omdat je iets hebt laten doen betekent niet dat je rechtop moet gaan staan en een tatoeëerder de bacteriële perm moet geven om de aandacht erop te vestigen. Genoeg mensen zijn met succes van hun tatoeages af gekomen met alternatieve standjes- tattoo verwijdering salons en verdovende crèmes.

Tot slot Power, wees creatief met je make-up en de rest van je look. Een frisse mond en steil haar is de ultieme look voor prom updoTypisch gedaan met ongelijke haarstreken en extra mascara voor de ontwerpers van de nieuwste prom jurk beweging. (Dat ziet er zo schattig uit met de funky hoek tussen de tenen). Maar, als je wat ruimte voor creativiteit nodig hebt, waarom probeer je Power Beauty niet.

Het uitzoeken van een prom updo lijkt een routine. Maar kun je het voor elkaar krijgen zonder dat het lijkt alsof je auditie hebt gedaan voor vervangende lessen? De keuze is aan jou, maar maak die fout niet.

Het helpt als je weet waar je naar op zoek bent. Als je bijvoorbeeld weet dat je er het ene moment elegant en vloeiend uit wilt zien en het andere moment sportief, begin dan met een vloeiende updo en voeg daar op de een of andere manier Detox aan toe.

Het helpt als je weet wat je wilt complimenteren of contrasteren met de stijl die je al hebt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.