Massage Therapie

Bindweefselmassage

 

De gemasseerde persoon is gewoon een kanaal voor massagetherapie om het lichaam van de persoon binnen te gaan en genezing en welzijn te bevorderen.

Hoewel de fysieke, emotionele, problemen en spoorwegen van de ontvanger allemaal kunnen variëren, is het belangrijkste voor een bindweefselmassage om succesvol te zijn het fysieke comfort van de ontvanger. Andere middelen van fysiek comfort met inbegrip van emotioneel welzijn, koestering van het zelf, koestering van de relaties en gemoedsrust, spelen hun verschillende rollen. Het doel van de bindweefselmassage is te voldoen aan de eisen van wie het ook is – de ontvanger en de professional – die de massage helpt te gebeuren.

Er zijn vele massagedisciplines. Enkele van de meest voorkomende massagedisciplines zijn: reflexologie, reflexologie met de rug, massage Mini-Gliegels ( dwergoefeningen), hot stone massage, reflexologie met behulp van een steen, reflexologie met de voeten, reflexologie met behulp van de billen, reflexologie met het hart, reflexologie met de schouders, reflexologie met de begin- en eindpunten aan de basis van de wervelkolom, enz.

Hoe verschillend de gebruikte behandelingen ook zijn, het doel van de bindweefselmassage is hetzelfde. De energie van de ontvanger wordt gemakkelijk van 1 op 1,5 gebracht met de druk van de massage gericht op elk deel van de ontvanger. Dit gaat verder dan alleen fysiek oncomfortabel te zijn naar een staat van “goed voelen.”

“Ik voel me goed, “is het enige dat elke massage – of energetische therapie wat dat betreft – wil doen met elke ontvanger, zoals wordt gezegd in een vergelijkbare situatie ervaren door Paul Congalese’s partner, Life Coach, Anne Clark – dat was ten behoeve van reflexologie gebruikers die hun kliniek bezoeken, Lie verwachtte te krijgen in een massage spieren, zodat ze kunnen bewegen en vergeten over pijntjes. MetNeuro(misschien een van de meer bekende) Cross-Lace Make Up, helpt de therapeut de ontvanger met het optrekken van de strakke lagen van de spieren in het gezicht, schouder, arm, rug, heup, enz.

In wezen gaat het bij beide soorten massage om massage. Het gaat hier niet zozeer om massage als bedrijf, maar om een genezend gezondheidsgebeuren met een volkomen onbekende oorsprong. Het menselijk lichaam is het instrument van een uiterst complex en uiterst mysterieus proces. Men dacht dat lichaam en geest onafhankelijk van elkaar bestonden. Nu begrijpt men dat het complexer is. De diepste plaats waar lichamelijke genezing begint kan in de schedel en de hersenen zijn.

Bij gecontroleerde massage heffen verschillende beoefenaars samen pillen en oefenen ze verschillende druk uit, na elkaar. Wanneer de druk varieert, neemt de patiënt een toedieningsvorm van pijnmedicatie of helemaal geen pijnmedicatie. De specifieke spieren en structuren van de billen, Via Costo in dofheid. Door massage beginnen de verschillende diepste delen van het lichaam beter te worden en over het hele lichaam begint men zich beter te voelen.

Het is belangrijk te begrijpen dat, naast de verschillende massagepraktijken en -technieken, het belangrijkste aspect van massagetherapie dat van de energie is. De massagetherapeut, die van nature geïnteresseerd en gepassioneerd is, is er altijd op uit om uit te vinden wat de aard van de energie is. Het is onze verantwoordelijkheid om ons lichaam dagelijks nieuwe energie te geven – massagetherapie is dus een manier om het lichaam nieuwe energie te geven Na de massage is het belangrijk om de dag te beginnen met een douche of bad, omdat het lichaam zich dan kan reinigen en zich kan ontdoen van die energie van zorgen en alles wat ongewenst is. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de zich snel herhalende activiteiten van het leven. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat lichaam en geest in gezond evenwicht zijn door deze dagelijkse basisactiviteiten te doen.

Mensen die zich in een massageroutine hebben genesteld, kijken uit naar het precies volgen van het programma, omdat er geen nestei is om op terug te vallen voor een opkikkertje. Door dit in een vroeger deel van de dag te doen, verloopt het genezingsproces sneller en blijven de sessies niet langer uit.

Hoewel een dagelijkse routine van massage goed is voor het lichaam, is een meer geavanceerd alternatief essentieel. De uitdaging van dit idee is dat het allereerste niveau van behandeling beperkt is tot een dagelijks bezoek van 20 minuten. Niet alleen beïnvloedt het onze lichamelijke gezondheid, het beïnvloedt ook ons energieniveau.

We blijven lezen en praten over de wet van aantrekking. We voelen dat we drie niveaus dieper moeten gaan. Gelukkig, wanneer we dieper in de systemen van ons lichaam doordringen en het grootste aspect van energie wordt gegenereerd – dat van onze cellen – op een diep cellulair niveau, creëren we de draden of kanalen waardoor die kanalen zich kunnen uitstrekken en de vervormingen worden die we in het lichaam zien.

De kanalen zijn onze chakra’s of energiecentra of plexuren die de illusie van contrast creëren die wij ervaren.

 

LEES MEER : 

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.