Permanent Makeup

Permanente make up Eindhoven

Waarom permanente cosmetica?

Als u niet tevreden bent met uw natuurlijke uiterlijk. Dan bent u cosmetisch gezien klaar om de meest ingrijpende ontleding te ondergaan. Van eyeliner tot volle lippen, permanente cosmetica vereenvoudigen uw uiterlijk en geven uw zelfvertrouwen een boost. Met minder moeite en minder trips naar het kantoor van de dermatoloog, zouden deze cosmetica wel eens de reddende organen van uw teint kunnen zijn.

Hoe werkt het?

Permanente make-up is een tatoeëertechniek waarbij pigment [ kies hier de kleur !] onder de huidlaag wordt getatoeëerd, in één enkele tatoeage, op het bovenste of onderste ooglid, meestal in de plooi van de wenkbrauw. De techniek stamt uit de jaren 1970, maar dankzij de vooruitgang in de kleurentatoeëertechnologie wordt deze nu op grote schaal gebruikt.

Soms kan het nuttig zijn om permanente make-up op verschillende delen van het gezicht te laten aanbrengen, bijvoorbeeld op de wenkbrauwen en de wimpers, de lippen, de ogen en de wangen.

Wat is er precies anders aan?

In tegenstelling tot conventionele cosmetica wordt permanente make-up op de huid aangebracht met een speciaal ontwikkeld pigment dat het oorspronkelijke natuurlijke patroon van de huid volgt. Alleen een professionele dermatoloog kan deze make-up aanbrengen.

Het belangrijkste is dat het geen bijwerkingen heeft. Het pigment wordt in de huid getatoeëerd, en zo behoudt de huid zelf de kleur. Sugaring, laserpeeling en andere technieken kunnen worden gebruikt om de pigmenten kwijt te raken, maar de pigmenten worden dan permanent in de huid getatoeëerd.

Het is dus eenvoudiger en minder pijnlijk om een permanente make-up aan te brengen.

Hoe zit het met de pijn van conventionele make-up?

De techniek van cosmetische tatoeage neemt pijn en ongemak weg, zodat u kunt genieten van het mooie gezicht dat u verdient.

Hoe zit het met de kosten van dergelijke make-up?

Het kan hoog zijn, maar ongeveer 3 sessies semi permanente make-up, gelijk aan 4 maanden aanbrengen, kosten ongeveer 800 dollar. Afhankelijk van de leeftijd en het huidtype heeft u misschien meer of minder sessies nodig.

Wat u moet doen voor een mooi gezicht

De juiste toepassing van semi permanente make-up maakt het verschil. Vergeet niet dat als het eenmaal is aangebracht, het enkele jaren zal blijven zitten en de rimpels zullen vervagen. U moet zeker en trouw zijn in het volgen van de instructies.

Een professionele permanente make-up artiest zal u precies kunnen leren hoe u de apparatuur moet gebruiken en zal u training en advies kunnen geven over welke apparatuur het meest geschikt is voor uw huidtype. Er worden verschillende soorten pigmenten gebruikt voor verschillende huidtypes.

Voor een jeugdigere uitstraling gebruikt u een minder intense kleur. Voor een uitgeruste uitstraling gebruikt u een extra intense kleur. Maar als u ouder wordt, dan moet u uiteraard de intensiteit van de kleur veranderen.

Houd er ook rekening mee dat de procedure een beetje pijnlijk is, maar over het geheel genomen is de procedure langdurig en zeer effectief. Permanente make-up is als een zorgvuldig geplaatst veiligheidsmechanisme. Je weet nooit wanneer de laser of elektrolyse zal worden uitgevoerd. Of wanneer de temperatuur van het gezichtsbed flink omhoog gaat.

Dus als u op een gegeven moment met pensioen moet, en u wilt in vrede zijn met uzelf en uw omgeving, dan kan permanente make-up het antwoord zijn. Het is een permanente oplossing voor uw elegantieproblemen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.