Werkt een haartransplantatie echt?

Fue

 

Vraag: Kan een transplantatie worden uitgevoerd op een deel van de hoofdhuid zonder wenkbrauw?

Antwoord: Het is lastig werk, omdat alleen het deel van de follikel zich onder het huidoppervlak bevindt. Als de haarschubben de wortel van het haar bedekken, kan het haar niet worden behandeld.

Maar gelukkig is er een oplossing. Aangezien de wenkbrauwzone boven de neuskraag vrij dun is, kan ze gemakkelijk worden geboetseerd.

Vraag: Kan het haar boven de wenkbrauw op dezelfde manier worden geboetseerd?

Antwoord: Ja, het is gemakkelijk om haar van boven de wenkbrauw te verwijderen. Stelt u zich eens voor hoe aantrekkelijk een donkere wenkbrauw een vrouw doet lijken!

Vraag: Aangezien wenkbrauwtransplantaties permanent zijn, groeit het haar dan weer terug?

Antwoord: Ja, dat is mogelijk. Het hangt af van de complexiteit van de haartransplantatie en waar de donorfollikel vandaan komt. Het is mogelijk dat al het haar teruggroeit.

Vraag: Wat is de juiste leeftijd voor een wenkbrauw haartransplantatie?

Antwoord: De ideale leeftijd is wanneer de persoon minstens 4 jaar ouder is dan toen hij zijn laatste knipbeurt had.

Vraag: Kan een wenkbrauwhaartransplantatie op jonge leeftijd worden uitgevoerd?

Antwoord: Ja, jongere kinderen kunnen hun wenkbrauwen laten kleuren met botulinum toxine (Botox) therapie om ze donker te laten lijken. Daarna kunnen ze een wenkbrauwtransplantatie ondergaan.

Vraag: Wat gebeurt er bij kinderen?

Antwoord: Tieners krijgen een strenge opleiding om zeker te zijn dat de training correct wordt uitgevoerd. Daarna worden ze getest om gecertificeerd te worden. Als ze slagen, krijgen ze het dubbele betaald van wat ze in een volwassen wereld zouden krijgen. Ze zullen ook hun donorhaar moeten beschermen tegen infecties. Het haar wordt meestal ook gebruikt voor touch-ups.

Vraag: Waarom zou een kind wenkbrauwhaar willen laten aanhechten?

Antwoord: Kinderen zien een wenkbrauw met specifieke plaatsen opgevuld met haar. Vaak wordt dit haar aan de voorkant geplaatst. Veel tieners hebben een prominente wenkbrauw. Het kan zijn dat ze de wenkbrauw willen laten opvullen of beide kanten om hun ogen een accent te geven.

Vraag: Hoe lang denk je dat het duurt voor het haarverlies hersteld is?

Antwoord: Normaal gesproken heeft u drie tot vijf sessies nodig. Elke sessie duurt gemiddeld een uur. Daarna kunt u normaal verder gaan met het beheren van uw reeds permanente haarverlies. De sessies zijn slechts één keer per jaar.

Vraag: Zijn er pijnklachten verbonden aan dit soort haartransplantaties?

Ja, er kan pijn zijn, maar die is meestal minimaal. Tijdens het proces kunt u een beetje gevoeliger zijn, maar dat is niet erg.

Vraag: Wie zou een wenkbrauwhaartransplantatie uitvoeren?

De voorkeur gaat zeker uit naar een erkende chirurg. Zoek naar een ziekenhuis of kliniek waar de chirurg al eerder haartransplantaties heeft uitgevoerd.

Vraag: Wat gebeurt er tijdens het proces?

De operatie duurt ongeveer een uur. De patiënt krijgt een lekker warm waterbad aangeboden om de huid te verzachten, zodat ze ontspannen blijft terwijl ze wacht. Daarna wordt het gebied achter het haarzakje behandeld om infectie te voorkomen. Daarna gebruikt de chirurg een zeer scherpe naald om het haar en eventueel de wortel uit te nemen. Daarna wordt de huid strak getrokken en is het haar in een mum van tijd weer geboren. De operatie is pijnloos.

Vraag: Met wie zou ik de wenkbrauw FUE haartransplantatie opties bespreken?

De chirurg zal zeker alle opties met de patiënte bespreken en de voors en tegens met haar bespreken.

Naarmate u meer te weten komt over de chirurg die de ingreep gaat uitvoeren, leert u verschillende aspecten van de ingreep kennen, zoals het risico, de kosten, enz. Dan kunt u een meer weloverwogen beslissing nemen, zodat u een beslissing kunt nemen die goed is voor u, uw chirurg en voor uw budget.

 

LEES MEER : 

Hair transplant 

Hair loss treatment

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.