Wimper Groei Serum

Serum wimpers

 

Wat is een wimperserum?

Meestal hoor je de term wimpergroeiser gebruikt worden om groeiserums aan te duiden, maar weet je wat er echt in zit? Zijn ze net als haarconditioner? Veroorzaken ze oogirritatie of andere problemen?

Doe de ingrediënten erin, volgens de verpakking:

tartrazol dringt door in de haarfollikel om de groei te helpen stimuleren

termone is een groeihormoon voor planten

hexyldihydroxystearaat zorgt voor conditionering en hechting van de wimper

linalool is afkomstig van de wol van bepaalde schapen en is uitdrogend en verzachtend

icyclohexenol is een aardoliederivaat en wordt gebruikt om infecties te behandelen

kleuren:goudkleurig, brunette, bruin, karamel, beige, licht blond, rood, tijger, violet

tartrazol dringt door in de haarfollikel om de groei te stimuleren, maar het ingrediënt hydrateert de wimpers ook en maakt ze veerkrachtiger. De wimperconditioner moet zo lang mogelijk worden aangebracht, meestal 15-20 minuten, en vervolgens met warm water worden afgespoeld. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om de oogcontour vochtig te houden.

Het is belangrijk om alle productetiketten te lezen om er zeker van te zijn dat het wimpergroeiserum dat u koopt veilig is en geen allergische reactie veroorzaakt. Fabrikanten staan normaal gesproken onder druk van de media om reclame te maken voor hun producten en daarom geven ze vaak gratis monsters weg aan potentiële klanten om hun producten te ’testen’. Het is mogelijk dat wimpergroeiserummonsters worden weggegeven om te ’testen’, wat erop zou wijzen dat het serum werkt, maar in werkelijkheid geven ze gratis serummonsters weg die uw wimpers zullen laten groeien, maar niet zullen helpen om ze langer te laten groeien.

Voordelen van wimpergroeiserum

Eindelijk kan een serum worden gebruikt om je wimpers te laten groeien in plaats van verwarmde hulpmiddelen of kunstmatige producten te gebruiken. Ook deze producten zijn veilig, natuurlijk en niet-irriterend, en volgens veel van de fabrikanten die wetenschappelijk zijn getest, zullen de resultaten na een paar weken zichtbaar zijn.

Er zijn nog andere voordelen voor wimpergroei serum

Ze beschermen de wimpers tegen weersinvloeden

Een serum helpt de wimpers te verzorgen en bevordert tegelijkertijd de groei

De resultaten kunnen verbluffend zijn!

verblinden en verblinden

Het is volkomen natuurlijk

Het is een eenvoudige, veilige manier om je wimpers te laten groeien

Natuurlijk zal het tijd kosten

Sommige wimpergroeiserumproducten leveren een kleine hoeveelheid van een natuurlijke groeistimulerende chemische stof om de wimpers tot groei aan te zetten.

Deze chemische stof is daadwerkelijk getest in een klinische studie met vrouwen die het product gedurende 2 weken hadden gebruikt. Na 2 weken gebruik van het product namen de wimpers van de vrouwen tot 80% in lengte toe, wat volgens de fabrikant een dramatische verbetering was

Er zijn andere wimpergroeiproducten die ook een serum leveren dat de wimpergroei stimuleert, maar dit is het enige product in zijn soort.

Het heeft echter wel een vrij lange ingrediëntenlijst die enthousiaste cosmeticagebruikers bekend in de oren zal klinken.

Het is een oplossing die rechtstreeks op de wimpers wordt aangebracht, zoals eyeliner.

Het voedt en helpt de wimpers te versterken

Het kan dagelijks op uw wimpers worden aangebracht ’s avonds in het comfort van uw eigen huis

Het is 100% natuurlijk omdat de ingrediënten geen chemicaliën bevatten

Het bevat wel een conserveringsmiddel

Het is pH gebalanceerd

Het is een 100% natuurlijk conserveringsmiddel

Het lijdt geen twijfel dat wimpergroeiserumproducten goed zijn voor de wimpers in het algemeen en voor de gezondheid van uw ogen in het bijzonder. Dus waar wacht u nog op? Er zijn vandaag vier uitstekende wimpergroeimiddelen op de markt.

 

LEES MEER : 

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.